Mesekönyvek

A mesekönyvek 3-10 éves gyermekek számára készülnek. Igazi kézműves könyvek, hiszen a rajzok és a könyv kötése is kézi készítésűek. A könyvek A4-es méretűek, kb. 40-50 oldal terjedelműek, keményfedeles borítójúak, lapjaik erősek,  hiszen nem kis igénybevételnek lesznek kitéve.  A borító igazodik a gyermek neméhez, a választott témához. A történeteket képek díszítik, lehetőség van benne rajzolásra, színezésre, egyéni igények szerint fényképek beillesztésére és személyes üzenetek elhelyezésére.

Könyveink

(Gyermek neve) és RongyJankó karácsonya

A Karácsonyi személyreszóló mesekönyv főhőse gyermeked és RongyJankó, a Télapó elkóborolt manója megannyi kalandba keveredik. A mesék szárnyain megtudtok érdekességeket a Karácsonyról, a barátságról és a szeretet erejéről. A könyvet adventi naptárként is használhatjátok, hiszen 24 történet jut az adventi 24 napra. Élménykalendárium is, hiszen a napi történeteken kívül jut valami kis feladat, színeznivaló, elkészítenivaló, sütnivaló! És a legfontosabb: idő, szeretet és figyelem a gyermekedre!

Boldog születésnapot, (Gyermek neve)!

Végre elérkezett a nagy nap, a várva-várt születésnap. Nincs is személyre szólóbb, kedvesebb ajándék számára, mint a névre szóló mesekönyv, melyben a családja készülődik az ő születésnapjára. A színes képeken kívül lehetőség van színezésre, meghívókészítésre, személyes üzenet elhelyezésére, és nem mellesleg egy finom csokitorta receptjével is megismerkedhetünk. Ezt a fajta könyvet nagy becsben tartják a gyerekek, gyakran ezt kérik esti mesének is.

(Gyermek neve) nagy világfelfedezése

A gyermek története, aki az óvó szülői szó ellenére elmegy otthonról, és ezzel kezdetét veszi az ő nagy világfelfedezése. Miközben végigjár az udvari játszótéren, a virágos kertben, az állatok udvarában, és a városban, nagyon sok érdekes dolgot tanul meg. Játékos feladatokon, színezőkön keresztül ismerkedik a színekkel és formákkal, az irányokkal és az alapvető viselkedési és közlekedési szabályokkal.

(Gyermek neve) és a jégkorong

Elsősorban fiúknak szánt könyv, mely a jégkorongozás alapjaival ismerteti meg az olvasót. Természetesen a hős itt is a gyermek. Ha már jégkorongozik, akkor külön élményt nyújthat számára a könyv végén található Személyes Napló.

A könyvek ára

A mesekönyvek árai tartalmazzák a szellemi termékem értékét (idő-és energiaráfordítás, kreativitás), szerkesztési és nyomdai munkálatokat, és a könyvkötészeti költségeket. A könyv teljes egészében kézműves munka, a rajzok, a kötés a hagyományos technikákat követik.

Csomagjaink

Kreatív csomag

bruttó 9900 Ft
  • Ez a fajta könyv lehetőséget teremt a gyermek fantáziájának, kreativitásának kibontakoztatására, alkotásainak megőrzésére. A rajzok, feladatok fekete-fehérek így a gyermek kedve szerint színezheti, használhatja kedvenc rajzeszközét. A közösen töltött idő hozzájárul a szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolat kialakításához, a közös feladatok elkészítése közös élményekké válnak. A könyvek kislány és kisfiú verzióban rendelhetőek.

Exkluzív csomag

bruttó 12900 Ft
  • Ez a könyv azoknak készül, aki kevésbé szeret alkotni, kevésbé szereti kiszínezni a maga világát. A képek itt színesek. A feladatokat a gyermek kedvére színezheti. A könyvek kislány és kisfiú verzióban rendelhetőek.

Egyéb költségek:

  • Szállítási költség a Magyar Posta mindenkori díjszabása alapján ajánlott küldeményekre vonatkozóan.
  • Sürgősségi felár, ha nagyon hamar szeretnéd a mesekönyvet: 3.000.-Ft. Ezt, kérlek, a megrendelésed során a megjegyzés rovatban jelezd!
  • Csomagolási költséget mi álljuk!
MEGRENDELEM